Your search results

O nama

ŠUTPRO – BELGRADESKIPS

Šutpro je firma za prevoz otpada kontejnerima, a kao glavna delatnost naše firme je odvoz građevinskog šuta, zemlje i ostalog neopasnog otpada. Pored odvoza otpada bavimo se i snabdevanjem gradilišta na teritoriji grada Beograda i šire. Međutim asortiman ponuda usluga kompanije Belgradeskips se ne završava ovde. Naša ponuda obuhvata još I iskope po Vašem zahtevu, kao I iznajmljivanje cevi za odvod šuta.

Firma Šutrpo nastala je od firme SRR GLADOVIĆ koja se bavila iskopima i prevozom kiper kamionima od 2002 godine. Proširenje firme na prevoz kontejnerima sa kamionima specijalne namene dogodio se krajem 2018 i početkom 2019 godine.

Primarna delatnost firme Belgradeskips je odvoz šuta I otpada, pri čemu se trudimo da izađemo u susret svim zahtevima naših korisnika. Vršimo odvoz šuta, smeća, građevinskog i industrijskog otpada na teritoriji cele Srbije, bilo u rasutom stanju ili u džakovima. Dovoljno je samo da nas pozovete i zakažete Vaš termin za odvoz. Uslugu odvoz šuta za Vas obavljamo u bilo koje doba dana ili noći ili vikendom bez obzira na vremenske prilike.

Kontejneri koje koristi firma Šutpro su proizvedeni u Srbiji od strane domaćih proizvođača i prilagođeni su vašim gradilištima, kontejneri su zapremine od 7 do 8 m3. Njihova visina je niska (1.2m) što omogućava lako odlaganje otpada. Kontejneri ove veličine zauzimaju prostor veličine jednog automobila.

Vršeći usluge, iz svih oblasti naših delatnosti, kompanija Šutpro koristi specijalne namenske kamione sa autopodizačem kontejnera kao prevozna sredstva za prevoz građevinskih materijala izvan gradilišta. To su vozila sa ojačanom voznom konstrukcijom, sa posebno oblikovanim, takođe ojačanim, kontejnerom za prevoz rastresitih materijala. Kontejner se nesmetano prazni (samoistovara) dizanjem unazad. Pored toga, za potrebe snabdevanja gradilišta, kada nije neophodno pražnjenje kontejnera, moguće je I da se ceo kontejner, firme Šutpro, skine sa kamiona na željenoj lokaciji, po zahtevu mušterije. Bez nepotrebnog ručnog ili mašinskog istovara materijala, materijal ostaje u kontejneru.

Pružamo I uslugu raznih vrsta iskopa po Vašem zahtevu I na željenoj lokaciji sa odvozom iskopanog materijala, što je bila jedna od prvih usluga koje je kompanija Belgradeskips imala u ponudi u početku, u svom nastanku.

Usko vezano za našu primarnu delatnost, odvoz šuta, firma Belgradeskips Vam pruža i mogućnost iznajmljivanja cevi za odvod šuta, kao I uslugu postavljanja cevi za odvod kroz koje se sav šut, otpad I drugi nepotrebni materijal odlaže do kontejnera.

Možete nas kontaktirati putem mejla ili pozivom telefonom. Tu smo za Vas 24h sedam dana u nedelji. Kontaktirajte nas ovde i u najkraćem roku naši profesionalni vozači kompanije Šutpro će dostaviti kontejner na Vašu željenu adresu i postaviti ga na gradilište po Vašem zahtevu.

Compare Listings

Call Now ButtonPOZOVITE NAS!