Your search results

Snabdevanje gradilišta

Snabdevanje gradilišta

Na teritoriji Republike Srbije postoji veliki broj kompanija, ali i preduzetnika koji se bave poslovima kao što su odvoz šuta i snabdevanje gradilišta. Jedno od tih preduzeća je i firma ŠUTPRO. Naša firma ima za cilj da zadovolji mušterije i da im pruži kvalitetan odvoz šuta iz njihovih dvorišta ili gradilišta, kao i snabdevanje gradilišta. Više o nama možete pročitati ovde.

Rešavanje otpada, o čemu možete više pročitati ovde, kao i snabdevanje gradilišta građevinskim materijalima se, takođe, vrši ovakvim kontejnerima. Snabdevanje gradilišta vršimo u otvorenim kontejnerima u koje je moguće utovariti i prevesti pesak, šljunak, zemlju, cement, kreč, i ostali građevinski materijal. Naši kontejneri su proizvedeni u Srbiji od strane domaćih proizvođača i prilagođeni su vašim gradilištima, kontejneri su zapremine od 7 do 8 m3. Njihova visina je niska (1.2m), što omogućava lako odlaganje otpada. Kontejneri ove veličine zauzimaju prostor veličine jednog automobila. Prednost kod ovakve vrste posla kao što je snabdevanje gradilišta, je što se materijal ne istovara, nije potrebno ručno ili mašinsko istovaranje materijala, materijal stoji u kontejneru, kontejner se ceo skine sa kamiona na željenu lokaciju po zahtevu mušterije.

Vršeći ovu uslugu, za snabdevanje gradilišta koristimo specijalne, namenske kamione sa autopodizačem kontejnera kao prevozna sredstva za prevoz građevinskih materijala izvan gradilišta. To su vozila sa ojačanom voznom konstrukcijom, na kojoj se nalazi posebno oblikovan, takođe ojačan, kontejner za prevoz rastresitih materijala. Kontejner se nesmetano prazni (samoistovara) dizanjem unazad.

Ukoliko Vam je potreban šljunak za betoniranje velikih površina, izradu stubova, ploča, stepenica, temelja, nudimo kvalitetan i profesionalan prevoz istog do Vaše željene lokacije.

Ovakvi kontejneri su unapredili način na koji se vrši snabdevanje gradilišta.

Pored usluge kao što su odvoz šuta I snabdevanje gradilišta, vršimo i iskope po Vašem zahtevu sa odvozom iskopanog materijala. Ako Vam je potreban iskop temelja, podruma, kanala za cevi, pozovite nas i u najkraćem roku prevešćemo naš bager na Vašu željenu lokaciju i započeti sa iskopom.

Kontaktirajte nas  ovde i započnimo uspešnu saradnju !

Možete nas kontaktirati putem mejla ili pozivom telefonom. Tu smo za Vas 24h sedam dana u nedelji. Kontaktirajte nas ovde i u najkraćem roku naši profesionalni vozači kompanije Šutpro će dostaviti kontejner na Vašu željenu adresu i postaviti ga na gradilište po Vašem zahtevu.

Compare Listings

Call Now ButtonPOZOVITE NAS!