Your search results

Odvoz šuta

Profesionalan i brz odvoz šuta

Na teritoriji Republike Srbije postoji veliki broj kompanija ali i preduzetnika koji se bave poslovima kao što su odvoz šuta i snabdevanje gradilišta. Jedno od takvih preduzeća je firma ŠUTPRO. Naša firma ima za cilj da zadovolji mušterije i da im pruži kvalitetan odvoz šuta iz njihovih dvorišta ili gradilišta. Više o nama možete pročitati ovde.

Naša primarna delatnost je odvoz šuta I otpada, pri čemu se trudimo da izađemo u susret svim zahtevima naših korisnika. Vršimo odvoz šuta, smeća, građevinski i industrijski otpad na teritoriji cele Srbije, bilo u rasutom stanju ili u džakovima..

Verujemo da se odvoz šuta u Srbiji poslednjih godina razvio. Nekada se odvoz šuta radio najčešće kiper kamionima ili traktorskim prikolicama u seoskim mestima, dok danas postoje kontejneri  koji su specijalno dizajnirani da olakašaju ljudima odlaganje otpada ili šuta u njih.

Ovakva vrsta kontejnera se vozi sa specijalnim, namenskim kamionom. Odvoz šuta nikad nije bio lakši.

Naši kontejneri su proizvedeni u Srbiji od strane domaćih proizvođača i prilagođeni su vašim gradilištima, a zapremina kontejnera je  od 7 do 8 m3. Njihova visina je niska (1.2m), što omogućava lako odlaganje otpada. Kontejneri ove veličine zauzimaju prostor veličine jednog automobila

Dovoljno je samo da nas pozovete i zakažete Vaš termin za odvoz. Uslugu odvoz šuta za Vas obavljamo u bilo koje doba dana ili noći ili vikendom. Nama ne smetaju visoke ili niske temperature, sunce, kiša ili sneg. Odvoz šuta je usluga koja dolazi posle bilo kakve adaptacije, bilo ona mala ili velika, ali šut morate ukloniti iz stana ili kuće. Ako renovirate stan ili poslovni prostor, ako rušite staru i gradite novu kuću, pojaviće se mnogo otpada koji će Vam samo smetati. Pri ovakvim građevinskim radovima odvoz šuta  predstavlja jedan od osnovnih procesa pogotovo ako se izvode u stambenim zgradama. Ukoliko izbacujete nameštaj, čistite dvorište ili vršite sanacije posle požara ili poplava, možemo Vam ponuditi našu uslugu odvoženja otpada.

Za nas ne postoji nemoguća misija u smislu odvoza bilo da se radi o odvozu smeća, šuta, građevinskog otpada, zemlje i slično.

Vaš otpad je sada naša briga, poverite posao profesionalcima i zagarantujte sebi odlično obavljen posao!

Možete nas kontaktirati putem mejla ili pozivom telefonom. Tu smo za Vas 24h sedam dana u nedelji. Kontaktirajte nas ovde i u najkraćem roku naši profesionalni vozači kompanije Šutpro će dostaviti kontejner na Vašu željenu adresu i postaviti ga na gradilište po Vašem zahtevu.

Iznajmljivanje cevi za odvod šuta

Pored naše osnovne delatnosti – odvoza šuta, bavimo se I iznajmljivanjem cevi za odvod šuta.

Jedna od naših usluga je i iznajmljivanje cevi za odvod šuta na zgradama do visine treceg sprata kroz koje se odlaže rasuti materijal i otpad koji kroz njih putuje do kontejnera koji je postavljen tačno ispod poslednje cevi.

Kontaktirajte nas ovde i započnimo uspešnu saradnju!

Compare Listings

Call Now ButtonPOZOVITE NAS!